http://oldpathsermons.com/atralin

stud 1000 spray buy

buy Pregabalin 300 mg uk Va invitam la un atelier de fotografie in Gran Canaria, într-un peisaj natural şi sălbatic, intre dunele aurii din Maspalomas si plajele superbe ale Atlanticului, locatii ideale pentru realizarea unor fotografii de excepţie. Pe parcusul celor 4 zile se vor aborda următoarele teme: 2 zile fotografie nud, o zi fotografie glamour, o zi fotografie fashion, scheme de lumini indoor/outdoor ( lumină naturală, bliţuri), parametrii tehnici, workflow cu unul sau două modele, sfaturi pentru o comunicare eficientă cu modelul, postprocesare si bineinteles interactiunea cu un grup de fotografi pasionati. Atelierul va fi sustinut de 2 traineri, Catalin Chitucea, trainer Life Mirrors Studio , sustinator a numeroase ateliere de fotografie in tara si strainatate si Soós Attila, cu o bogata experienta in fotografia nud & glamour, avand colaborari indelungate cu reviste de profil ca Playboy, Hustler, Penthouse sau Elite Magazine, membru fondator si presedinte Erke. Partenerul tehnic al atelierului este Photosetup, care va asigura toata aparatura si accesoriile necesare pentru atelier, precum si discount-uri ulterioare pentru participanti. Costul atelierului este de 500 euro/persoană, cursantii avand la dispozitie echipament pentru studio & outdoor, model profesionist cu experienţă în fotografia nud, fashion & glamour, transportul si transferurile zilnice in Gran Canaria, precum şi cazarea pentru 5 zile la un hotel/vila în apropierea locatiilor.Transportul catre Gran Canaria si returul sunt suportate de participanti individual, iar numărul maxim acceptat de participanţi la atelier este de 15. Ca si sugestii pentru transportul la un cost redus, recomandam zborurile Wizzair/Ryanair/Vueling cu tranzit in Barcelona sau Madrid, costurile ridicandu-se actual la aproximativ 200-250 euro dus-intors pentru intervalul 21-26 Februarie. Pentru a avea un loc confirmat la acest atelier, este necesara achitarea contravalorii a 50 % din costul atelierului pana la data de 15 ianuarie 2015. Pentru mai multe informatii despre atelier, zboruri sau program ne puteti contacta telefonic sau pe email : Catalin Chitucea: catalin@chitucea.com Soós Attila: pintohorse@gmail.com 0731623253

FLOWER FEELINGS
Curabitur fermentum, nibh at scelerisque ultrices, lectus sapien tincidunt ligula, sit amet malesuada urna elit eu purus. Cras cursus leo ut molestie pharetra.
HOW I WORK WITH MARY
Nam ornare quam turpis, a tincidunt dui auctor in. Nulla luctus justo urna, et tristique nisl dapibus a. Phasellus sagittis ante sed cursus consequat.
FAULA IN NIGHT
Etiam felis enim, tincidunt id mauris eget, porta semper velit. In egestas orci vitae mauris fringilla, vitae sollicitudin magna laoreet.

    Leave a comment